Termeni si conditii

Vizitarea si utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos.
SC Open Systems SA isi rezerva dreptul de a aduce modificari atat asupra continutului site-ului cat si asupra acestor termeni si conditii fara nici o instiintare prealabila.

Domeniul xcarlink.ro si site-ul web gazduit la aceasta adresa sunt proprietatea firmei SC Open Systems SA.
Continutul site-ului www.xcarlink.ro este protejat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe din Legislatia Romaniei.
Reproducerea partiala sau integrala a continutului de pe site-ul xcarlink.ro fara acordul scris prealabil al SC Open Systems SA este strict interzisa si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Orice tentativa de a accesa date ale altor utilizatori, zone restrictionate ale site-ului, baza de date, precum si incercarea de a modifica neautorizat structura sau continutul site-ului www.xcarlink.ro sau de a afecta performantele serverului pe care este gazduit acest site va fi considerata tentativa de fraudare a site-ului www.xcarlink.ro si se va rezolva in instanta.

SC Open Systems SA isi declina responsabilitatea pentru eventuale greseli de tiparire sau afisare din continutul site-ului www.xcarlink.ro

SC Open Systems SA nu va furniza (vinde) datele personale ale utilizatorilor site-ului www.xcarlink.ro (nume, adresa, email, cnp etc.) unor terte parti (exceptie fac instantele legale, daca este cazul).
Datele furnizate de utilizatorii site-ului www.xcarlink.ro pot fi folosite de catre SC Open Systems SA pentru contactarea utilizatorului/clientului cu scopul aducerii la cunostinta a serviciilor si produselor firmei, fara ca SC Open Systems SA sa poata fi acuzata de SPAM sau de abuz asupra libertatii clientului.

Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor prezentate mai sus, utilizatorii site-ului www.xcarlink.ro isi asuma raspunderea pentru actiunile lor.